kumar: yasal veya yasadışı olmaktan

kumar ile ilgili konular gündeme maruz kaldığında, onun yasallaştırma üzerinde konu susturdu asla. avantaj veya kumar ülkede yasal olmasının dezavantajları: gerçekten kilo ağırlığında olan bu konuda tartışmaların yükler vardır.

Iyi, puan ve her iki taraftan gelip bu noktalar üzerine saymak vardır.

iddialar var o zaman insanlar bağımlısı olmak lures ve sefil hayatlarını göz ardı olurdu yasal, yasadışı kumar. kim bu düşünce inananlar için, onlar kumar yasallaştıran ve her ne biçimleri bir ülkede daha regüle sistemi yol açacağını düşünüyorum. onlar yükseltmek istiyorum başka bir şey yasal kumar kurulacak olursa, hükümete ait kumar mekanları olacağını olduğunu, bu insanların bu hükümet tarafından izin verilmeyen daha yasal oyun desteği çekeceği. onun savunucuları tarafından inanıldığı gibi kumar üstlenmeden vergi açısı kesinlikle yardımcı olacaktır.

Öte yandan, hatta bu savlarının güçlü argümanlar olmaya çalışın nasıl olsa, bu muhrip vardır.

kumar legalizing yararları üzerinde inanmıyorum diğer ülkelerde, onlar devlet kumar yasallaştıran için kapıyı açarsa, sadece vatandaşların gerçekten kumar içine olursa olsun üzere öğretim gibi olacağını argümanları ile stand nasıl yasal ya da düzenlenmiş onu hala ellerinde olan ve paralarını veya diğer eşyalarını bahis şanslarını denemek üzerinde girişim insanların soran bir aracı kumar olmasından kaybetmek olmaz vardır. Bu da insanların normal değil mi zaman kumar luring bir yoludur.

sözde yasal kumar varlığına karşı olan insanlar tarafından kesin olarak belirlemiş boşluklar yükler vardır. Büyük mazgal kumar yasallaştıran açgözlülük yasallaştıran gibi olmasıdır. Bunun için izin verecek bir hükümet çok sorumsuz biri olacaktır. Yerine kendi vatandaşları teşvik çalıştıkları onurunu ne fark edeceğini şekilde üretken olmak.

yasal kumar kucaklayan dünya bölümleri vardır, bu da verebilir yararlarına inanmıyorum vardır. kumar içine olma seçimi bir birey olarak, bir vatandaş olarak size yatıyor.

Akıllıca tartılır şeyler.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog