pe jocuri de noroc ghid-line ... la un joc mai bun

Atunci când jocurile de noroc online, selectaţi site-ul cazinou cu atenţie pentru a evita fiind scammed. Examinaţi site-ul cu înţelepciune. Nu da doar numărul cărţii de credit la primul site veţi găsi în plasă. Ia timp pentru a întrebaţi-vă aceste întrebări:

* Este site-ul autentic? Uite, dacă este licenţiat guvern. Dacă nu, du-te localiza un alt site.

* Are site-ul au o douăzeci şi patru oră apelabil gratuit de servicii de sprijin pentru clienţi? Dacă nu, uita-te pentru alte site-uri.

* Pentru slot machines şi poker, ceea ce este cel mai mic denumirea lor? Uita-te pentru o varietate în cupiuri. Ei ar trebui să aibă Nickels, sferturi, dolarul precum şi cinci maşini de dolari.

* Cât de multe versiuni de poker video nu le oferă? Acestea ar trebui să aibă cel puţin trei, deoarece acest lucru va fi baza dumneavoastră că site-ul are bani pentru software-ul, prin urmare, se poate permite să vă plătească câştigurile.

* Are site-ul cazinoului au un loc pentru a înregistra şi a urmări achiziţiile şi în numerar?

* Ce despre customer? Test pe ei. De a le trimite un e-mail cu o întrebare, puteţi evalua serviciul lor client.

* Are acest site au o reputaţie bună? Ce software-ul nu-l folosească? Ştiu cum să vă încasa câştigurile. Ei ar trebui să aibă informaţii detaliate despre acest lucru.

* Câte zile va dura pentru tine de a pretinde câştigurile dvs.? Anumite site-uri aveţi nevoie de a le trimite e-mail precizând cererea dumneavoastră. Alţii dau plăţile doar o dată pe lună, şi alţii la fiecare două săptămâni.

* Care sunt regulile cu privire la bonusuri?

Când jocuri de noroc online, aici sunt câteva indicii care ar trebui să fie de ajutor:

* Faceti-va temele. Joaca doar la site-uri autentice.

* Aloca un buget de joc de o zi. Niciodată nu merge dincolo de acest buget.

* Gamble doar cu bani pe care vă puteţi permite să piardă. Nu juca bani alocate pentru inchiriere casa ta. Veţi avea nevoie de ajutor în cazul în care joci acest fel.

* Nu se amestecă alcool şi jocuri de noroc. Ei pur şi simplu nu funcţionează împreună.

* Datele dumneavoastră trebuie să fie protejată în orice moment. La semnarea sus, reţineţi că cazinou ar trebui să aibă o legătură sigură şi de date criptate. Furtul de identitate este extravagant pe internet.

* Petrece timp suficient lectură pentru a vă familiariza cu jocul.

* Joaca de statistici. Cunoaşte cote de joc. Studiu prin numere. Banuielile nu au nici o parte la jocuri de noroc.

* Stick doar la joc. Nu conteaza trucuri. pariuri Side, de asigurare şi "zaruri crapless" sunt oferite pentru a vă atrage să-şi petreacă mai mult, astfel încât cazinou va face mai mulţi bani.

* Sa stii cand sa puna capat relatiei. Dacă sunteţi deja câştigătoare, stop. Nu încercaţi să câştige mai mult, s-ar putea ajunge un mare loser. Dacă sunteţi deja pierde mai mult decât bugetul zilnic alocat, stop. Există întotdeauna o altă zi.

* Asteptati-va ca puteti pierde jocul. Cazinourile sunt în afaceri, pentru că au stabilit norme în aşa fel încât câştiga casa este importantă. În general, ei au marginea peste tine.

Un fapt este că nouăzeci şi opt la sută din jocuri de noroc cazinou este conceput pentru recreere. Prin urmare, să se bucure de joc. Pentru a se distra, va cheltui banii. Dacă se ajunge la un punct în care nu este mai distractiv pentru tine, unde joci dincolo de posibilitatile tale, apoi opreste-te acum, sau altceva, este posibil să nu putea să se oprească mai târziu.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog