тайни за спечелване на хазарта

Хазартът може да бъде много забавно. Но това не е, когато са винаги на загуба край. Ако не можете да си позволите да изгубите парите си, да не говорим за хазарта. Но вие може да направи сериозни пари в залаганията. Е, може дори да е богат.

За разлика от обичайните убеждението, че играем само с чисто шанс и късмет, като добави в малко математика и някои доказани стратегии за игра няма да боли. В действителност, това може да ви гарантира по-добро заплащане на.

Ето и някои тайни, за да спечели всички видове хазартни игри.

* Да се знае точния вид хазарт за вас.
Има стотици на хазартни игри, които можете да опитате сами. Казина, спортни залагания, или дори арбитраж залози. Ако изберете една, че капитанът.

* Научете повече за играта.
Прочетете свързаните с тях материали на играта, като основни правила и съвети. Тъй като старото клише отива, знанието е сила. Може да има край, като се инвестира в добри книги или изтегляне на съвети и тайни в интернет.

* Задаване на минимален залог във всеки мач.
След една победа, залог само половината от пота ще ви постави в предишния кръг. Когато загубиш, се върна малко залога. Това често се разглежда като прогресивно залагания. Използвайте го, вместо да прави залози.

* Винаги проверявайте коефициенти.
Изберете залагания игра, която е 3% или по-малко предимство, казино. Наред с други популярни игри на покер, блек-джек и зарове.

* Гледай на тенденцията
Бъдете внимателни към победата и загубата тенденция. Вземи вероятността и съотношението на печалбата си и да загуби. Ако мислите, че вие сте на ръба на загуба, тогава не залог.

* Придържайте се към една стратегия.
Избор на стратегия, която работи най-добре за вас. Няма такова нещо като най-голямата стратегия, но има доказани такива. Collate всички известни стратегии за игра и изберете тази, която е ефективна и работи за вас.

* Не се прекалено алчни
Да бъдеш алчен може да ви дам няколко долара повече, но е прекалено алчни може да ви накара да загубят всички тях.

* Бъдете оптимисти
Muster известна увереност, че ще спечели тези долара. Това отношение ще ви залагания, докато не получите добри заплати. Но никога не се очаква да спечели през цялото време, който едва се случва. Можете загуби част, можете да спечелите малко.

Имайте предвид, че печели не значи, че трябва да спечели облог всеки път. Най-важното са вашите общите нетни приходи на печалба.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog