μυστικά για να κερδίσει κάθε παιχνίδι

Τυχερά παιχνίδια μπορεί να είναι πολλή διασκέδαση. Αλλά δεν είναι όταν είστε πάντα στο χάνοντας τέλος. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε τα χρήματά σας, το μυαλό ποτέ δεν τα τυχερά παιχνίδια. Αλλά μπορείτε να κάνετε σοβαρά χρήματα στο στοίχημα. Λοιπόν, μπορείτε ακόμη και να είναι πλούσια.

Αντίθεση με τη συνηθισμένη πεποίθηση ότι στοιχηματίζετε μόνο στην καθαρή τύχη και τύχη, προσθέτοντας σε λίγο μαθηματικά και κάποιες αποδεδειγμένες στρατηγικές παιχνίδι δεν θα βλάψει. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας εγγυηθεί μια καλή πληρώνουμε.

Εδώ είναι μερικά μυστικά για να κερδίσει κάθε είδους τυχερά παιχνίδια.

* Μάθετε το σωστό τύπο του παιχνιδιού για σας.
Υπάρχουν εκατοντάδες των τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να δοκιμάσετε για τον εαυτό σας. Οι χαρτοπαικτικές λέσχες, τα αθλητικά στοιχήματα, ή ακόμα και arbitrage στοιχημάτων. Εάν επιλέξετε ένα, master.

* Μάθετε για το παιχνίδι.
Διαβάστε τα σχετικά υλικά του παιχνιδιού, όπως τους βασικούς κανόνες και συμβουλές. Όπως το παλιό κλισέ πηγαίνει, η γνώση είναι δύναμη. Μπορείτε να έχετε την άκρη μέσω της επένδυσης σε καλά βιβλία ή να κατεβάσετε τις συμβουλές και μυστικά στο διαδίκτυο.

* Ρυθμίστε το ελάχιστο όριο στοιχήματος σε κάθε παιχνίδι.
Μετά από μια νίκη, στοίχημα μόνο το μισό του ποτ που βάζετε στον προηγούμενο γύρο. Όταν χάνεις, να επιστρέψετε στο τουλάχιστον το στοίχημά σας. Αυτό θεωρείται συχνά ως προοδευτικό στοίχημα. Χρησιμοποιήστε αυτό αντί ευθεία στοιχημάτων.

* Να ελέγχετε πάντα τις πιθανότητες.
Επιλέξτε ένα στοίχημα παιχνίδι που έχει 3 τοις εκατό ή λιγότερο πλεονέκτημα του καζίνο. Μεταξύ άλλων, δημοφιλή παιχνίδια πόκερ, μπλακ τζακ και craps.

* Δείτε την τάση
Να είστε προσεκτικός για να κερδίσετε σας και να χάσει την τάση. Πάρτε την πιθανότητα και την αναλογία των κερδών σας και να χάσει. Αν νομίζετε ότι είστε στα πρόθυρα της απώλειας, τότε μην το στοίχημα.

* Stick σε μια στρατηγική.
Διαλέξτε μια στρατηγική που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η μεγαλύτερη στρατηγική αλλά υπάρχουν αποδεδειγμένα αυτά. Σελιδοποίηση όλες τις γνωστές στρατηγικές παιχνιδιού και επιλέξτε αυτό που είναι αποτελεσματικό και δουλεύει για εσάς.

* Μην είστε υπερβολικά άπληστοι
Όντας άπληστοι μπορεί να σας δώσει μερικά δολάρια περισσότερο, αλλά είναι υπερβολικά άπληστοι μπορεί να σας προκαλέσει να χάσει όλα.

* Να είστε αισιόδοξος
Συγκεντρώσουν κάποια βεβαιότητα ότι θα κερδίσει αυτά τα δολάρια. Αυτή η στάση θα κρατήσει σας στοίχημα μέχρι να πάρετε μερικές καλές αποδοχές. Αλλά ποτέ δεν αναμένουν να κερδίσουν όλη την ώρα, η οποία μόλις και μετά βίας θα συμβεί. Χάνετε μερικά, κερδίζετε κάποια.

Λάβετε υπόψη σας ότι η νίκη δεν σημαίνει ότι έχετε να κερδίσετε ένα στοίχημα κάθε φορά. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι συνολικά καθαρά κέρδη σας κέρδος.

1 commento:

  1. Το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης είναι το πόκερ, αρκει να διαβάσεις και να εξασκηθείς πολύ....

    καλά κέρδη!

    RispondiElimina

Reverse Roulette System

Archivio blog