как да спечелите покер ... Има ли сигурен начин?

В покера е много популярна днес и любима игра да играе сред американците, може да питате, ако наистина е сигурен начин да спечелите в покера.

Отговорът е прост. Проучване и проверка на тези насоки, да ги изпробват в покера време и вижте сами.

Преди да започнете да играете играта, не забравяйте, тези прости предложения:

* Проверка на сайта. Уверете се, че той е автентичен.

* Прочетете условията на сайта. Проверка на максимално печалби и на минималните залози.

* Насочване на бюджет за деня. Този бюджет ще определи колко сте готови да загубят или да спечели в играта. Придържайте се към границата.

* Да не се залагат, ако не могат да си позволят да загубят.

* Практика играе играта. Запознайте се с играта първо, преди да играете за истински пари.

В таблицата, ето някои предупреждения, че винаги трябва да запомните:

* Ако все пак направи голяма печалба, не бъдете алчни, спрете. Осъществяване на голяма победа и хазарта всичко отново е голям знак на алчността.

* В покера, като цяло печалбите са това, което брой най-много. Ако сте загубили, или вече са загубили пари, разпределени за деня, не се опитвайте да спечелите загубите си обратно. Не ще. Стоп. Утре е още един ден.

* Пиенето на алкохол е голям, не, не в покера време. Тя може сериозно да повлияе решението. Така че стойте далеч от него, докато сте в играта.

* Никога не приемайте странични залози. Обикновено това са само трикове, така че повече пари ще отидат за казиното.

* Никога не играете трудно спечелените пари, освен ако не са много по-готова да го загубим.

Докато в играта, тук са някои важни идеи, които да мислят за:

* Погледът към очите на противника. Проучване всичките си ходове. Наблюдавайте ги, по-добре да ги познаваме. По този начин, ще ги страх по-малко. По този начин, вие ще знаете, когато те са блъфира или не.

* Ще играя в мълчание. Да този разговор с себе си, както и че дълбоко в опонентите си действия. Концентрирайте се.

* Базата си решенията за това какво в действителност. Вижте всички движения, каквито са. Не бой се, вместо това, да бъде спокоен и да оцени своите ходове за това.

* Не го приемайте лично. На покер масата, тя винаги е неизбежна, че опонентът ви може да ви дразни. Никога не се поддадат на такива отговори. Останете в добра игра. Спокойно и обективно. Това е блъф игра. Но имайте предвид, че само защото опонентът ви е блъфира по-рано, това не означава, че той прави през цялото време. Помислете здраво. Преглед всеки ход.

* Помислете за това, което си опоненти. Създаване на ситуацията. Така че, когато се решава, ще имате по-голям шанс да бъде прав.

* Знае кога да спре. Има страни, които се извисяват сега ръката, която сгънати преди известно време? Това е знак, че трябва да се прибера вкъщи.

* Да се радвате. Да не се играят, ако са тъжни, отегчени или уморени. Ако не може да играе като наслада за целта си, тогава не се играят на всички!

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog