cum să câştige poker ... Există o modalitate de sigur?

Ca de poker este foarte popular şi astăzi un joc preferat pentru a juca printre americani, se poate întreba, dacă există într-adevăr este o modalitate sigura de a câştiga la poker.

Răspunsul este simplu. Studiu şi a verifica afară aceste orientări, încercaţi-le la timp de poker şi vedea pentru tine.

Înainte de a începe pentru a juca jocul, ţine cont de aceste sugestii simple:

* Verificaţi site-ului. Asiguraţi-vă că este autentic.

* Citit termenii şi condiţiile site-ului. Verificaţi câştigurile maxime şi minime de pariuri.

* Aloca un buget pentru a doua zi. Faptul că bugetul va determina cât de mult sunteţi dispus să-şi piardă sau să câştige în joc. Stick la limita.

* Nu joc de noroc, dacă nu vă puteţi permite să piardă.

* Practica joc joc. Familiarizaţi-vă cu primul joc înainte de a juca pentru bani reali.

La masa, aici sunt unele avertismente pe care trebuie sa tineti minte mereu:

* Daca faceti o victorie mare, nu fi lacom, stop. A face o victorie mare şi jocuri de noroc-l peste tot din nou, este un semn mare de lacomie.

* În poker, câştigurile globale sunt ceea ce mai conta. Dacă pierd, sau care au pierdut deja banii alocate pentru a doua zi, nu încercaţi să câştige pierderile înapoi. Nu veţi. Stop. Maine este o altă zi.

* Consumul de alcool este o mare, nu, nu în momentul de poker. Ea poate afecta serios judecata. Deci, stai departe de ea în timp ce pe joc.

* Niciodată nu luaţi pariurile laterale. De obicei, acestea sunt doar trucuri, astfel încât mai mulţi bani vor merge la cazinou.

* Niciodată nu juca hard câştigat bani daca nu esti foarte mult gata să-l pierd.

În timp ce în joc, aici sunt cateva idei importante să se gândească:

* Privirea la ochiul adversarului. Sondaj toate lor miscari. Respectaţi-le, pentru a cunoaşte mai bine. În acest fel, veţi frica le mai puţin. În acest fel, veţi şti atunci când acestea sunt o cacealma sau nu.

* Redare în tăcere. Au acea conversaţie cu sinele tău precum şi cred că adânc la acţiunile dumneavoastră adversarii. Concentrat.

* Baza dvs. de decizii cu privire la ceea ce este realitatea. Vezi toate mişcările aşa cum sunt. Nu te teme, în schimb, să fie calm şi să evalueze mişcările lor în consecinţă.

* Nu o lua personal. La masa de poker, este întotdeauna inevitabil ca adversarul dvs. vă poate irita. Niciodată în a da astfel de răspunsuri. Stai în joc bun. Fii cool şi obiectiv. Acesta este un joc de cacialma. Dar nu ţine cont de faptul că doar pentru că adversarul tău are bluffed mai devreme, aceasta nu înseamnă că el nu tot timpul. Gândiţi-vă bine. Revizuirea fiecare mutare.

* Gândiţi-vă la ceea ce-ti adversarii au. Creează o situaţie. Aşa că atunci când decide, veţi avea o şansă mai bună de a fi dreapta.

* Aflaţi când să se oprească. Este mâna pe care le ridică acum mâna vă îndoite un timp în urmă? Acesta este un semn că ar trebui să plece acasă.

* Redare să se bucure. Nu juca daca esti trist, plictisit sau obosit. Dacă nu se poate juca cu bucurie ca obiectivul dvs., atunci nu juca la toate!

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog