πώς να κερδίσει το πόκερ ... Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος;

Καθώς το πόκερ είναι πολύ δημοφιλές σήμερα και ένα αγαπημένο παιχνίδι για να παίξει μεταξύ των Αμερικανών, μπορεί κανείς να ρωτήσω, αν πραγματικά υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος να κερδίσετε στο πόκερ.

Η απάντηση είναι απλή. Μελέτη και ελέγξτε έξω αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές, προσπαθήστε να τις κατά το χρόνο πόκερ και δείτε μόνοι σας.

Πριν αρχίσετε να παίξετε το παιχνίδι, να έχετε κατά νου αυτές τις απλές συμβουλές:

* Ελέγξτε το site. Βεβαιωθείτε ότι είναι αυθεντικό.

* Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του site. Ελέγξτε τη μέγιστη payouts και τα ελάχιστα στοιχήματα.

* Διαθέτουμε έναν προϋπολογισμό για την ημέρα. Ότι ο προϋπολογισμός θα καθορίσει πόσο είστε διατεθειμένοι να χάσουν ή να κερδίσει στο παιχνίδι. Stick με το όριο.

* Μην παίξετε αν δεν έχει την πολυτέλεια να χάσουν.

* Παίζοντας πρακτική το παιχνίδι. Εξοικειωθείτε με το παιχνίδι πρώτα, πριν να παίξετε με πραγματικά χρήματα.

Στο τραπέζι, εδώ είναι μερικές προειδοποιήσεις ότι θα πρέπει πάντα να θυμάστε:

* Αν κάνετε μια μεγάλη νίκη, δεν είναι άπληστοι, να σταματήσει. Κάνοντας μια μεγάλη νίκη και το παιχνίδι θα ξανά είναι ένα μεγάλο σημάδι από απληστία.

* Στο πόκερ, το σύνολο των κερδών είναι αυτό που μετράνε περισσότερο. Αν έχετε χάσει, ή να έχουν χάσει ήδη παραχωρηθεί τα χρήματά σας για την ημέρα, μην προσπαθήσετε να κερδίσετε τις απώλειές σας πίσω. Δεν θα. Διακοπή. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

* Η κατανάλωση αλκοόλ είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ ΟΧΙ στο χρόνο πόκερ. Μπορεί σοβαρά να επηρεάσουν την κρίση σας. Έτσι, μείνετε μακριά από αυτό, ενώ για το παιχνίδι.

* Ποτέ μην πονταρίσματα. Συνήθως αυτά είναι ακριβώς τεχνάσματα, έτσι ώστε περισσότερα χρήματα θα πάνε στο καζίνο.

* Ποτέ μην παίξετε σκληρά κερδισμένα χρήματά σας εάν δεν είστε πολύ έτοιμοι να το χάσει.

Ενώ στο παιχνίδι, εδώ είναι μερικές σημαντικές ιδέες για να σκεφτούν:

* Το βλέμμα στα μάτια του αντιπάλου σας. Έρευνα για όλες τις κινήσεις τους. Παρατηρήστε τους, να γνωρίζουν καλύτερα. Με αυτό τον τρόπο, θα φοβούνται τους λιγότερο. Με αυτό τον τρόπο, θα γνωρίζουν πότε είναι μπλόφα ή όχι.

* Παίξτε στη σιωπή. Έχετε αυτή τη συνομιλία με τον εαυτό σας, καθώς πιστεύω βαθιά στους αντιπάλους τις ενέργειές σας. Συγκεντρώσου.

* Βάση αποφάσεις σας σχετικά με το τι στην πραγματικότητα. Δείτε όλες τις μετακινήσεις όπως είναι. Να μην φοβούνται, αντίθετα, να είναι ήρεμοι και να αξιολογούν τις κινήσεις τους αναλόγως.

* Μην το πάρετε προσωπικά. Στο τραπέζι του πόκερ, είναι πάντα αναπόφευκτο ότι ο αντίπαλός σας μπορεί να σας ενοχλήσουν. Ποτέ μην ενδώσει σε αυτές τις απαντήσεις. Μείνετε στο καλό παιχνίδι. Είναι δροσερό και αντικειμενική. Αυτή είναι μια μπλόφα παιχνίδι. Αλλά να έχετε κατά νου ότι ακριβώς επειδή ο αντίπαλός σας έχει μπλόφα νωρίτερα, αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει όλη την ώρα. Σκεφτείτε καλά. Επανεξέταση κάθε κίνηση.

* Σκεφτείτε για αυτό που έχουν οι αντίπαλοί σας. Δημιουργήστε μια κατάσταση. Έτσι, όταν αποφασίζουν, θα έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να είναι σωστή.

* Να γνωρίζετε πότε να σταματήσει. Είναι το χέρι που εγείρετε τώρα το χέρι διπλωμένο πριν από λίγο καιρό; Αυτό είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να πάνε σπίτι τους.

* Παιχνίδι για να απολαύσετε. Μην παίξετε αν είστε λυπημένοι, βαριούνται ή κουρασμένοι. Εάν δεν μπορείτε να παίξετε με την απόλαυση ως στόχο σας, τότε δεν παίζουν καθόλου!

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog