Neden Kıdemli Kumar Var?

Amerika Birleşik Devletleri'nde, kumar yaygın bir aktivitedir. Yalnız 2002 yılında, anketler Amerikan nüfusunun neredeyse% 65 kumar ile bağladım olduğunu göstermektedir.

Aslında, bulgularını ısrar profesyonel analizörleri olduğunu bunların hepsi de olsalar diğer saçma öğeleri gibi video oyunları, tema parkları ve sinema biletleri ile yapacağını daha kumar daha fazla para harcamak daha fazla kişi vardır hep birlikte kombine.

O zamandan beri, kumar toplumda nüfuz hakkında çok sayıda bildirilmiştir. kanıt ve üst düzey kumar hakkında sonuçlara eksikliği çalışmalar hala devam ediyor.

Bu endişe verici bir durum teşkil etmez. Bu yaklaşık 7.000 yaşlılar üzerinde yapılan son ankete isnat edilebilir, neyin, bingo yaşlılar tarafından ikinci en-kumar oynanan oyun olarak sıralanır vardı.

Dahası, kumar içine kıdemli kişi sayısı 1988 yılında% 50 1974 yılında% 20 arasında artmıştır. Bu rakamlar çok 1974 ve 1988 yılları arasında uzun boşluk rağmen endişe verici olabilir. Ayrıca, bu sadece yavaş yavaş fakat istikrarlı bir dizi arttığını kıdemli kumar göstermek için gider.

yaşlılar çoğu çoktan aldık Çünkü "yuva yumurta," paralarını nedeniyle kumar yer almak için daha fazla eğilimleri var.

Yani, burada çok yardımcı olabileceğini bazı gerçekleri bir listesi, üst düzey kumar yüzden bu gün yaygın neden bilmek isteyenler için.

1. Kıdemli kumar ve ilgisi yok aslında çünkü yaygın olduğu kumar onlar kazançlı bulmak ve aynı zamanda tatminkar de sadece bir faaliyettir.

2. dikkat ve bozulan fırsat eksikliği, yaş ilerledikçe daha bu gün kumar açıktır, sosyal etkileşim için hazır. Onlar dayanamazdı yaşamın sert gerçekleri kaçmanın bir yolu olarak kumar bulabilirsiniz. Buna karşılık, onlar hayatın sorunlarını unutmak kadar, çok kumar.

3. neden üst düzey bir sürü insan kumar içine çok fazla olduğu bir başka nedeni de, onların yuva yumurta ya da emeklilik fonları, genellikle para karşılığında olması. Daha fazla para daha kumar şansı daha var.

4. Gerçekte, kıdemli kumar kazanma konusunda daha fazla ancak daha fazla eğlence ve memnuniyeti onlar her ne zaman üst düzey insanların kumar olsun üzerinde durulacaktır değildir.

5. Daha fazla ayrıcalıklar böylece, üst düzey kumarbazlar için kullanılabilir, yaşlılar daha cok keyifli rahat kumar oynamak bulabilirsiniz.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog