Покер, як вид азартних ігор

Покер є однією з ігор, які Ви хотіли б грати-ігри удачі, хвилювання, трепет і солодкий успіх ... цікавій формі азартних ігор.

Серед всіх борються ігри, покер є одним з найпопулярніших. Гравців в цій грі з карти, які приховані, і вони роблять ставки на так званої "центральної банк", який в кінцевому підсумку присуджується гравцеві, який має кращу комбінацію карт або, що гравець, який робить ставку незатребуваною. У казино, це називається "відео-покер", тому що мова йде як ігровий автомат, яку грає один гравець.

Існують різні різновиди покеру, але найбільш поширений шаблон поділяють цих змін:

Серед гравців, тобто обертання право на угоду, і це відмічене маркером і відомі як дилер. Будинок дилер тримає карти для кожної руки в той час як кнопка, яка приходить як білий диск пластикових обертається за годинниковою стрілкою для гравців, щоб знати порядок торгівлі.

Гравець або більше, має робити ставки, щоб починаючи частку, що б бути оскаржений гравців. З іншого боку, карта буде перемішуються від дилерів і зробити деякі скорочення і один за час, карти лунають гравцям. Кілька раундів починаються після початку операції. Як раундів вперед, руки розвиватися, це відбувається з рішення гравців додаткових карт або якщо не поміняти карти, які раніше розглядалися. Кожен раунд закінчується збір всіх угод у центральному банку.

Коли гравець робить ставку в будь-якому раунді, супротивники повинні зробити три речі: фолд, колл або рейз. Угода автоматично вмирає, якщо не супротивників матчу ставки одного гравця. У наступних починається відразу після нагородження горщик парі. Це не потрібен, щоб показати будь-якої карти. Блеф прикладами дюйми можна було виграти, не показуючи рукою. Як Основною особливістю гри в покер, ставить цю гру від інших змагаються гри.

Коли один гравець залишається в кінці останнього кола торгівлі, розтин відбувається.
Це коли гравці розкрити свої приховані карти в попередніх раундах і робити оцінки. Коли один гравець має кращу руку з покеру типу, яку грає, йде додому з беконом.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog