Покер като форма на хазарт

Покерът е една от игрите, които ще се радва да играе-игра на късмет, възбуда, трепет и сладък успех ... забавен форма на хазарт.

Сред всички се борят игри, покер е една от най-популярните. Играчите в тази игра са като карти, които са скрити и те правят залози на така наречения "централен гърне", което в крайна сметка е предоставена на играча, който има най-добрата комбинация карти или че играч, който прави непотърсени залог. В казината, той се нарича като "видео покер", защото идва като слот машина, която се играе от един играч.

Съществуват различни разновидности на покера, но най-често срещаните модели споделя от тези варианти е:

Сред играчите има ротация на правото на сделката, която е белязана от знака също така известен като търговски посредник. Къщата търговец притежава карта за всяка ръка, докато на бутон, който идва под формата на бял пластмасов диск се завърта в посока на часовниковата стрелка начин за играчите, за да се запознаят с целите на залагане.

Играчът или повече трябва да правят залози, за да отправна залог, че ще бъдат оспорени от играчи. От друга страна, картата ще се размесват от дилъра и се направят някои съкращения и една след време, да се раздадат картите на играчите. Няколко рунда на залагане започва след началната сделка. Като отида на кръга, ръцете се развива, това се случва от справяне на играчите на допълнителни карти или ако не е замяна на картите, които са били разгледани. Всяка серия завършва чрез събиране на всички сделки в централната пот.

Когато един играч прави залога по всяко рунд противниците трябва да се направят три неща: откажат, да платят или рейз. Сделката автоматично умира, ако не опоненти отговарят на залог от един играч. Следващата сделка започва веднага след връчването на пот на ваша. Това не един трябва да докаже съществуването на карти. Блъфирането бъчви инча Един може да спечели без да се показва с ръка. Като основен елемент на покера, той сортира тази игра от други се борят игри.

Когато един играч остава в края на последния рунд на залагане, шоудаун се случва.
Това е, когато играчите разкрият скритите си карти в предишните кръгове и не оценка. Когато един играч има най-добрата ръка според покер тип, който се играе, се прибира с бекон.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog