Πόκερ ως μορφή των τυχερών παιχνιδιών

Το πόκερ είναι ένα από τα παιχνίδια που θα ήθελαν να παίξουν σε ένα παιχνίδι της τύχης, ενθουσιασμό, συγκίνηση και γλυκιά επιτυχία ... μια διασκεδαστική μορφή του παιχνιδιού.

Μεταξύ όλοι συναγωνίζονται τα παιχνίδια, το πόκερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Οι παίκτες σε αυτό το παιχνίδι έχουν χαρτιά τα οποία κρύβονται και κάνουν τα στοιχήματα σχετικά με το λεγόμενο "κεντρικό pot" το οποίο τελικά θα δοθεί στο παίκτη που έχει τις καλύτερες κάρτες συνδυασμό ή εκείνος ο παίκτης που κάνει μια απρεπής στοίχημα. Το καζίνο, καλείται ως "βίντεο πόκερ" γιατί έρχεται σαν ένα μηχάνημα το οποίο παίζεται από έναν παίκτη.

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες του πόκερ, αλλά το πιο κοινό μοτίβο μοιράζονται μεταξύ αυτών των τροποποιήσεων είναι:

Μεταξύ των παικτών, υπάρχει μια περιστροφή του το δικαίωμα να συναλλάσσονται και χαρακτηρίζεται από μια συμβολική επίσης γνωστός ως έμπορος. Ο έμπορος σπίτι κρατά τα χαρτιά για κάθε χέρι, ενώ το κουμπί που έρχεται ως ένα λευκό πλαστικό δίσκο γίνεται περιστρέφεται προς τα δεξιά τρόπο για τους παίκτες, ώστε να γνωρίζουν τη σειρά των στοιχημάτων.

Ένας παίκτης ή περισσότερο πρέπει να τοποθετούν τα στοιχήματά τους για να κάνουν ένα αρχικό ποντάρισμα που θα διεκδικούνται από τους παίκτες. Από την άλλη πλευρά, η κάρτα θα πρέπει να ανακατεύονται από τον αντιπρόσωπο και να κάνουμε κάποιες περικοπές και μία μετά από ένα χρόνο, τα χαρτιά θα μοιραστούν στους παίκτες. Ορισμένους γύρους πονταρίσματος ξεκινούν μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης. Όπως γύρους συνεχίσω, τα χέρια είναι να αναπτύξουν, αυτό συμβαίνει από την αντιμετώπιση των παικτών του πρόσθετες κάρτες ή, εάν δεν αντικαθιστά τις κάρτες που είχαν προηγουμένως αντιμετωπιστεί. Κάθε γύρος τελειώνει, συγκεντρώνοντας όλες ασχολείται στο κεντρικό δοχείο.

Όταν ένας παίκτης κάνει ένα στοίχημα σε οποιοδήποτε γύρο πονταρίσματος, οι αντίπαλοι πρέπει να κάνουμε τρία πράγματα: fold, call ή raise. Η συμφωνία πεθαίνει αυτόματα αν δεν τους αντιπάλους ταιριάζουν με το στοίχημα ενός παίκτη. Η επόμενη συμφωνία αρχίζει αμέσως μετά την απονομή του ποτ για τον παίκτη. Αυτό δεν μπορεί κανείς να χρειάζεται να δείξει κανένα χαρτί. Μπλόφα butts in. Θα μπορούσε κανείς να κερδίσει χωρίς παρουσιάζει ένα χέρι. Ως βασικό χαρακτηριστικό του πόκερ, που ταξινομεί έξω αυτό το παιχνίδι από άλλα παιχνίδια συναγωνίζονται.

Όταν ένας παίκτης παραμένει στο τέλος του τελευταίου γύρου πονταρίσματος, πραγματοποιείται άνοιγμα των φύλλων συμβαίνει.
Αυτό είναι όταν οι παίκτες ξετυλίγει κρυμμένα τα χαρτιά τους και σε προηγούμενους γύρους και να κάνει την αξιολόγηση. Όταν ένας παίκτης έχει το καλύτερο χέρι ανάλογα με το είδος πόκερ που παίζεται-πηγαίνει στο σπίτι με το μπέικον.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog