тайните за избягване на пристрастяване хазарт

Наркотични вещества не са единствените неща, които са пристрастяване в този свят. Хазартът е също води до пристрастяване. Има много случаи на хора крадат, става прекалено задлъжнели понякога дори да извърши самоубийство, само защото на хазартни проблеми. Освен хазарта се случва законно в 27 щата в САЩ.

Някои хора казват, че това не е трудно да се пристрастяват към хазарта. Всъщност, това е само въпрос на самоконтрол и да знае кога да спре. Хазартът не е необходимо да се пристрастяване, ако не го видите като тази.

Разбира се, хазарт е навсякъде около нас, просто нощи бинго с благотворителна цел, залози с приятели, това са всички хазарт, но защо не всеки се пристрастяват, ако това е тази широко разпространена? Отговорът е на всички, че не е пристрастен знаеше кога да се откажат.

Най-пристрастени комарджии губят рационалност и наистина вярваме, че те са "късмет", че няма начин, че те могат да загубят.

На първо място трябва да знаете, че в крайна сметка, всеки губи в хазарта. Единствената партия, която печели е на компанията. Хазартът е предназначена за производството на чистата печалба за собствениците.

Ако сте хазарта за отдих, а не за победа, той може да бъде само въпрос на време преди да стане професионален комарджия. Това са хора, които живеят на разстояние от залаганията и да рискуват. Голяма печалба може да се окаже един спусъка, за да ви накара да вярваме, че винаги ще спечели. И това не е правилният начин на мислене.

Ако те хванат да си намериш на изкушението да залагате, защо да не попитам вашето семейство и приятели да играят с вас с нисък риск игра, като десерт залог тази вечер или кой да изнасяте боклука. Доколкото е възможно, никога не залог с пари.

Ако сте се започне да има хазарт импулси, по-добре престой извън казината или всяко място, което се фокусира върху хазарта. Посъветвайте се с помощта на семейството или с приятели, така че няма да "се изкушават.

Когато зависимостта е наистина започва да се сдобият, това е може би най-добре да намерите на организация или група дял в своята общност, която се занимава с този вид зависимост. Подобно на алкохолизъм, пристрастяване към хазарта е лечим, а какъв по-добър лек от превенция.

Не забравяйте, че хазартът е ваш избор, не сте принудени в нея, вие не трябва да вършат това за да се забавлявам. Ако сте се започне да се мисли за заем пари, само за да финансират хазартни игри, да кажеш на някой близо до вас по този въпрос и с тяхна помощ, да се обсъждат недостатъците и вероятните проблеми, които може да излезе на твърде много хазарта.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog