τα μυστικά για την αποφυγή εθιστικό παιχνίδι

Ναρκωτικών δεν είναι τα μόνα πράγματα που είναι εθιστικό σε αυτόν τον κόσμο. Τα τυχερά παιχνίδια είναι επίσης εθιστικό. Υπήρξαν πολλά περιστατικά ανθρώπων κλέβουν, να πάρει πάρα πολύ ευγνώμων μερικές φορές ακόμη και αυτοκτονία ακριβώς λόγω των προβλημάτων τζόγου. Επιπλέον Σύγκριση συμβαίνει νόμιμα σε 27 πολιτείες των ΗΠΑ.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι δεν είναι δύσκολο να πάρετε εθιστεί σε τυχερά παιχνίδια. Στην πραγματικότητα, είναι μόνο ένα θέμα αυτοέλεγχο και ξέρει πότε να σταματήσει. Τα τυχερά παιχνίδια δεν χρειάζεται να είναι εθιστικά, αν δεν το δείτε με αυτό.

Φυσικά, το παιχνίδι είναι παντού γύρω μας, απλά βραδιές bingo για φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα στοιχήματα με τους φίλους, όλα αυτά είναι ένα τυχερό παιχνίδι, αλλά γιατί δεν παρουσιάζονται σε όλους εθιστείτε αν είναι αυτή τη διαδεδομένη; Η απάντηση είναι σε όλους ότι δεν είναι εθισμένος ήξερε πότε να σταματήσουν το κάπνισμα.

Οι περισσότεροι παίκτες χάνουν την ψυχαναγκαστική τους λογικής και μάλιστα πιστεύουν ότι είναι «τυχεροί», ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορούν να χάσουν.

Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρετε ότι τελικά, όλοι χάνει το παιχνίδι. Το μόνο κόμμα που κερδίζει είναι η εταιρεία. Τυχερά παιχνίδια ήταν σχεδιασμένα να παράγουν καθαρά κέρδη για τους ιδιοκτήτες.

Αν τα τυχερά παιχνίδια για ψυχαγωγία και όχι για τη νίκη, αυτή μπορεί να είναι θέμα χρόνου προτού να γίνει επαγγελματίας παίκτης. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ζουν από τα στοιχήματα και να διακινδυνεύσει. Μια μεγάλη νίκη μπορεί να είναι η μονή σκανδάλη για να σας κάνει να πιστεύετε ότι θα είστε πάντα κερδίζουν. Και αυτό δεν είναι η σωστή νοοτροπία.

Εάν πιάνετε τον εαυτό σας τη διαπίστωση της παροτρύνω να παίξει, γιατί να μην ζητήσει την οικογένειά σας ή τους φίλους για να παίξει μαζί σας σε ένα παιχνίδι χαμηλού κινδύνου, όπως το επιδόρπιο απόψε στοιχήματος ή που παίρνει για να πάρουν τα σκουπίδια. Όσο το δυνατόν περισσότερο, ποτέ δεν το στοίχημα με τα χρήματα.

Αν ξεκινάτε να έχουν ορμές τα τυχερά παιχνίδια, καλύτερα να μείνω μακριά χαρτοπαικτικές λέσχες ή οποιοδήποτε μέρος που εστιάζει σε τυχερά παιχνίδια. Ζητήστε τη βοήθεια της οικογένειας ή των φίλων, έτσι ώστε δεν θα "μπείτε στον πειρασμό.

Όταν ο εθισμός είναι πραγματικά αρχίζει να πάρετε τη λαβή, είναι πιθανώς καλύτερο να βρεθεί μια οργάνωση ή μια ομάδα μερίδιο στην κοινότητά σας, που ασχολείται με αυτά τα είδη εθισμού. Όπως ο αλκοολισμός, τυχερά παιχνίδια εθισμού είναι ιάσιμη, και τι καλύτερο από ό, τι θεραπεία πρόληψης.

Να θυμάστε, τα τυχερά παιχνίδια είναι η επιλογή σας, δεν έχετε να εξαναγκαστούν σε αυτό? Δεν χρειάζεται να το κάνουν για να έχουν μια καλή στιγμή. Αν ξεκινάτε να σκέφτονται του δανεισμού των χρημάτων μόνο για να χρηματοδοτήσει τα τυχερά παιχνίδια σας, πείτε σε κάποιον κοντά σας γι 'αυτό και με τη βοήθειά τους, να συζητήσουν τα μειονεκτήματα και τα πιθανά προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν από πάρα πολύ τυχερά παιχνίδια.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog