secretele pentru a evita dependenta de jocuri de noroc

stupefiante nu sunt singurele lucruri care sunt dependenţă în această lume. Jocurile de noroc sunt, de asemenea, dependenţă. Au fost o mulţime de cazuri de oameni fura, prea îndatorate, uneori, chiar comite sinucidere doar din cauza problemelor de jocuri de noroc. În plus, jocurile de noroc se întâmplă din punct de vedere în 27 de state din SUA.

Unii oameni spun că nu e greu să devin dependent de jocurile de noroc. De fapt, aceasta este doar o chestiune de control de sine si sa stii cand sa te opresti. Jocurile de noroc nu trebuie să fie dependenţă, dacă nu-l vedere ca.

Bineinteles, jocuri de noroc este tot în jurul nostru, nopţi simplu bingo pentru caritate, pariurile cu prietenii, toate acestea sunt un joc de noroc, dar de ce nu toata lumea ajunge dependent daca este prezenta pe scară largă? Răspunsul este că nu toată lumea este dependent de ştiut când să renunţe.

Majoritatea jucătorilor compulsiv pierde raţionalitate lor şi de fapt cred că sunt "norocos", că nu există nici un fel pe care le pot pierde.

În primul rând trebuie să ştiţi că în cele din urmă, toată lumea pierde în jocuri de noroc. Singurul partid care câştigă este societatea. Jocuri de noroc a fost proiectat pentru a produce profit net pentru proprietari.

Dacă sunteţi de jocuri de noroc pentru recreere, şi nu pentru a câştiga, acesta poate fi doar o chestiune de timp înainte de a deveni un jucator profesionist. Acestea sunt oameni care trăiesc de pe pariuri, precum şi riscul. O victorie mare s-ar putea declanşa un singur să te fac să creadă că veţi câştiga mereu. Şi acest lucru nu este mentalitatea corecta.

Dacă te prind te găsirea nevoia de a juca, de ce nu întrebaţi familia ta sau prietenii să se joace cu tine intr-un joc cu risc redus, cum ar fi desertul seara pariu sau care ajunge să ia gunoiul. Cât mai mult posibil, niciodată pariu cu bani.

Dacă sunteţi incepand de a avea impulsuri de jocuri de noroc, staţi mai bine cazinouri sau orice alt loc care se concentrează pe jocurile de noroc. Cere ajutorul familiei sau prietenilor, astfel încât nu veţi fi tentat.

Când dependenta este cu adevărat începe să facă rost, este probabil cel mai bun pentru a găsi o organizaţie sau un grup de pondere în comunitatea dvs. care se ocupă cu aceste tipuri de dependenta. Ca Alcoolismul, dependenta de jocuri de noroc este curabile, şi ceea ce remediu mai bun decât de prevenire.

Amintiţi-vă, jocuri de noroc este alegerea ta, tu nu eşti forţat în ea; nu trebuie să faci este să aibă un moment bun. Dacă sunteţi început să se gândească de a împrumuta bani doar pentru a finanţa jocurile de noroc, spune cineva apropiat de tine despre ea şi cu ajutorul lor, discuta dezavantajele şi problemele probabil că ar putea ieşi din jocuri de noroc prea mult.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog