Bingo pentru incepatori

Bingo este probabil una dintre cele mai usoare jocuri de pe planetă; tot ce aveţi nevoie sunt cărţi de bingo, bingo chips-uri, abilitatea de a recunoaşte numerele, ochi rapid şi un premiu, chiar şi copiii pot face acest lucru.

Obiectul de joc:

Obiectivul jocului este de a completa modelul solicitat într-un anumit joc cu cel mai mic număr de apeluri. Modele sunt determinate înainte de începerea jocului, acesta poate fi fie o orizontală completă, sau verticale, o diagonală, un X, o cutie, sau ceea ce ei numesc bloca, în care va trebui să completaţi carte întreaga ta.

Bingo Card

Carte de Bingo are literele B, I, N, O, G şi în partea de sus indică cinci coloane. Fiecare coloana ai un set de numere de la 1 la 75.

Coloana B are numere de 1 la 15, coloana I a numere, 16-30, coloana N a numerelor 31 - 45, coloana G, are numere 46 la 60, iar coloana O sa numere 61 - 75 . Fiecare coloană poate avea numai 5 numere din gama lor.

Carte formează o grilă în care grila de mijloc, al treilea rând de coloana N este etichetat liber, această celulă nu trebuie să fie completate.

Joc

În primul rând ai nevoie de un card de Bingo, puteţi avea mai mult de un bingo carte de la un moment dat, în funcţie de capacitatea dvs. de etichetare.

Jocul începe când gazdă spune toată lumea model care urmează să fie format.

Asculta pentru minge pumnul, gazda va apela o scrisoare, fie B, I, N, O, G sau, pentru coloane, apoi un număr, de exemplu, O-70.

Uita-te pentru acest număr în cartea dvs. şi eticheta imediat.

Gazdă continuă să solicite în litere şi numere până la finisaje altcineva decât de model necesare.

Persoană cu un model finit ar striga imediat Bingo! Pentru a informa toată lumea că ea a terminat de model şi a câştigat jocul.

Gazdă va verifica, atunci toate numerele şi poziţia lor în cardul, fie prin cardul, sau de tine strigând în numerele care te-forma răpăit.

Un alt joc de bingo pot relua ulterior, fie cu acelaşi model sau diferite, sau acelaşi sau un premiu diferit.

Premiul ar trebui să fie administrat imediat după o Bingo.

Sfaturi

Nu tipa Bingo daca nu s-au format încă un model, acest opriri jocuri şi poate fi un pic enervant pentru ceilalţi jucători.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog