Yeni başlayanlar için bingo

Bingo muhtemelen gezegenin en kolay oyunlardan biridir; tüm bingo kartları, bingo cips, yetenek, hızlı gözleri ve ödül sayıları tanımak, hatta çocukların bunu yapabilirim gerekir.

Oyunun amacı:

Oyunun amacı belli bir oyun içinde çağrıların en düşük sayıda desen çağrısında tamamlamaktır. Oyun başlamadan önce Patterns belirlenir, ya tam, yatay veya dikey olabilir, bir diyagonal bir X, bir kutu, ya da ne, içinde sizin tüm kart doldurmak gerekecek engelleyebilirsiniz diyoruz.

Bingo Card

Bingo kartı ilk beş sütun belirten genelinde harfleri B, I, N, G ve O var. Her sütun hast numaraları 75 1 arasında değişen bir dizi.

B sütununda 1-15 numaraları var, ben sütun numaraları, 16-30, N sütunu vardır 31 numaraları var - 45, G sütununda 46 ile 60 ve numaralarına sahiptir O sütun 61 numaraları vardır - 75 . Her sütunda sadece kendi aralığından 5 numara olabilir.

Kart, bu hücre dolu olması gerekmez hangi orta ızgara, N sütunun üçüncü sıra ücretsiz olarak işaretlenmiş bir tablo oluşturur.

Oyunu

Önce bir Bingo kartına ihtiyacınız, bir anda, yeteneğinizi etiketleme bağlı olarak birden fazla bingo kartı olabilir.

Oyun ne zaman ev sahibi deseni oluşturulacak herkese söyler başlar.

yumruk topu Dinle, ev sahibi, bir mektup haykıracağım ya B, I, N, G veya O, sütun ve sonra bir sayı, örneğin O-70.

kart bu numarayı arayın ve hemen etiket.

Ev sahibi desen gereken daha kimse bitirinceye kadar harfler ve rakamlar seslenmesini devam ediyor.

Bitmiş bir desen hemen bingo bağırmak gerekirdi kişi! ve herkes o kalıp tamamlandığında bilgilendirmek oyunu kazandı için.

Ev sahibi daha sonra, ya kartınızı, ya da size pıtırtı form yapılan numaralarını bağırarak tarafından alınarak bütün numaraları ve kartınızı konumlarını doğrular.

Başka bir bingo oyunu sonrasında, aynı veya farklı desen, ya da aynı veya farklı ödül ya ile devam edebilir.

Ödül hemen Bingo sonra verilmelidir.

İpuçları

Henüz bir desen oluşmuş değil varsa asla BINGO bağırıyorum, bu durdurur oyunlar ve biraz diğer oyuncular için rahatsız edici olabilir.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog