bingo για αρχάριους

Το Bingo είναι ίσως ένα από τα ευκολότερα παιχνίδια στον πλανήτη? Όλα όσα χρειάζεται είναι καρτών bingo, bingo μάρκες, την ικανότητα να αναγνωρίζουν τους αριθμούς, γρήγορα τα μάτια και ένα βραβείο, ακόμη και τα παιδιά μπορεί να το κάνει.

Σκοπός του παιχνιδιού:

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να ολοκληρώσει το πρότυπο ζήτησε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με το χαμηλότερο αριθμό των κλήσεων. Πρότυπα καθορίζονται πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μπορεί να είναι είτε πλήρης οριζόντια ή κάθετη, με διαγώνιο, ένα X, ένα κουτί, ή τι καλούν block out, στα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε ολόκληρη την κάρτα σας.

Η κάρτα Bingo

Η κάρτα Bingo έχει τα γράμματα B, I, N, G και Ο πέρα από την κορυφή δείχνει πέντε στήλες. Κάθε hast στήλη ένα σύνολο αριθμών που κυμαίνονται από 1 έως 75.

Η στήλη Β έχει τους αριθμούς από 1-15, η στήλη θα έχει αριθμούς, 16-30, η στήλη Ν έχει τους αριθμούς 31 έως 45, η στήλη G έχει τους αριθμούς 46 έως 60, και το O στήλη έχει τον αριθμό 61 έως 75 . Κάθε στήλη μπορεί να έχει μόνο 5 αριθμούς από το αντίστοιχο φάσμα.

Η κάρτα αποτελεί ένα πλέγμα κατά την οποία η μέση δικτύου, η τρίτη γραμμή της στήλης N είναι χαρακτηρισμένη ελεύθερος, αυτό το κύτταρο δεν χρειάζεται να καλυφθούν.

Το παιχνίδι

Πρώτα θα πρέπει να έχετε μια κάρτα Bingo, μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα bingo κάρτες κάθε φορά, ανάλογα με την επισήμανση σας ικανότητα.

Το παιχνίδι ξεκινά όταν το κράτος λέει ο καθένας το μοντέλο που θα σχηματιστεί.

Ακούστε για την μπάλα γροθιά, το κράτος θα ζητήσει από ένα γράμμα, ούτε B, I, N, G ή O, για τη στήλη και στη συνέχεια έναν αριθμό, π.χ. O-70.

Ψάξτε για τον αριθμό αυτό για την κάρτα σας και η ετικέτα αμέσως.

Υποδοχής συνεχίζει να φωνάζουν γράμματα και αριθμούς μέχρι τελειώνει κάποιος από το απαιτούμενο πρότυπο.

Το άτομο με ένα τελικό σχέδιο θα πρέπει να φωνάζω αμέσως μπίνγκο! Να ενημερώσει όλους ότι έχει τελειώσει το μοντέλο και έχει κερδίσει το παιχνίδι.

Το κράτος θα ελέγχει στη συνέχεια όλους τους αριθμούς και τη θέση τους στην κάρτα σας, είτε με τη λήψη κάρτα σας, είτε από εσάς φωνάζοντας έξω τους αριθμούς που σας έκανε να αποτελούν το κορακίστικα.

Ένα άλλο παιχνίδι bingo μπορεί να επαναληφθεί στη συνέχεια, είτε με το ίδιο ή διαφορετικό μοντέλο, ή ίδια ή διαφορετική βραβείο.

Το βραβείο θα πρέπει να δοθεί αμέσως μετά από μια Bingo.

Συμβουλές

Ποτέ δεν φωνάζω BINGO αν δεν έχουν σχηματίσει ένα πρότυπο ακόμα, αυτό σταματάει τα παιχνίδια και μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό για τους άλλους παίκτες.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog