oameni celebri din jocuri de noroc

Jocuri de noroc este o activitate de agrement prevalente în societatea de astăzi. Tineri şi bătrâni deopotrivă, oamenii devin agatat la ceea ce societatea de astăzi solicită ca jocul dintre cei norocosi.

În general, jocurile de noroc se refera la orice forma de activităţi care implică asumarea riscului de pariuri bani sau orice fel de elemente concrete de valoare, care, uneori, depinde de noroc sau de calificare de cineva pentru a manipula joc.

Încă de la începuturile sale, rentabilitatea că jocurile de noroc poate oferi un individ este fără sfârşit. Acesta este motivul pentru jocuri de noroc au dominat continuu lumea de sanse.

Cu toate acestea, chiar dacă jocurile de noroc cum ar fi blackjack, poker, slot machines şi sunt atât de popular in aceste zile, oamenii încă nu au nici o idee cum acesta a început şi cine a început.

Iată o listă de oameni care, într-un fel sau altul, au contribuit la dezvoltarea de jocuri de noroc.

1. Prima masina slot vreodată, cunoscut sub numele de Liberty Bell, a fost inventat de Charles Fey în 1985. Fey a fost un mecanic auto din San Francisco, atunci când el a crezut de a inventa Liberty Bell.

Prima formă de slot machine a fost facut de trei roţi filare care a avut trei forme recomandate: pică, diamante, şi inimile plus un "spart" Liberty Bell întocmite la fiecare tambur.

Acesta a fost pe 1907, atunci când un filtru de maşină arcade-like cu sediul în Chicago, a crezut de a se reproduce maşini similare cu cea a lui Fey. Producătorul a fost numit Henry Stephen Mills. Maşina a fost numit de operator Bell.

Acesta a fost, din acest punct că automatele au evoluat până la forma de azi.

2. În jocuri de cărţi, cum ar fi blackjack, nimeni nu poate spune vreodata cum jocul a inceput si care a inceput. Acest lucru se datorează faptului că nimeni nu a încercat să le înregistreze în scopul de a istoriei.

Cu toate acestea, au existat oameni care au conceptualizat strategia de baza pentru a juca blackjack.

Acesta a fost în 1958, când Cantey, McDermott, Maisel şi Baldwin au elaborat o strategie care a provocat agitaţie astfel atât cu statisticienii şi jucătorii înşişi.

Aceste patru persoane au creat strategia de bază în joc, folosind toate calculatoarele lor mână. După care, au creat o carte cunoscută sub numele de "Câştigarea Blackjack", care este acum considerată ca una dintre strategiile cele mai valoroase în joc blackjack.

La rândul său, acest lucru a dat naştere la ceea ce de jocuri de noroc moderne acum solicită ca "carte de numărare tehnici."

Acestea sunt oameni care au făcut jocuri de noroc lume cu adevărat un fenomen. Deşi, există oameni care nu le acceptă ca inventatorii mare din cauza efectelor negative ale jocurilor de noroc în societatea de astăzi. Cu toate acestea, ei au contribuit foarte mult în jocuri de noroc.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog