Бинго за начинаещи

Бинго вероятно е един от най-лесните игри на планетата; всичко, което трябва са бинго карти, бинго чипове, способността да се признае номера, бързо очи и награда, дори и децата могат да го направя.

Цел на играта:

Целта на играта е да се завърши модела призова в някои игра с най-малък брой обаждания. Модели се определят преди началото на играта, тя може да бъде или пълно хоризонтални или вертикални, диагонал, един Х, кутия, или това, което те наричат блокират, в която ще трябва да запълни целия си карта.

Бинго карти

Картата Бинго е буквата Б, I, N, G и О в горната посочва пет колони. Всяка колона си набор от числа от 1 до 75.

В колона Б номера 1-15, на I колона има номера, 16-30, колоната N е номера 31-45, в колона "О" е номера 46-60, а O колона има номера 61-75 . Всяка колона може да има само 5 номера от техните граници.

Картата представлява мрежа, в която средата мрежа, е с етикет на третия ред на колона N свободно, като тази клетка не се попълва.

The Game

Първо трябва карта за Бинго, може да имате повече от една бинго карти едновременно, в зависимост от способността за етикетиране.

Играта започва, когато домакин разказва всички условия да се формират.

Слушайте за юмрук топка, домакин ще извика едно писмо, или Б, I, N, G или О, за колоната и след това число, например O-70.

Виж на този номер във вашата карта и етикета непосредствено.

Приемащата продължава да извика букви и цифри, докато някой не завършва, отколкото се изисква образец.

Лицето, с готово модел трябва незабавно да крещи бинго! За да информира всички, че тя е завършен модела и спечели играта.

Приемащата ще провери всички номера и мястото им в картата, или чрез картата, или от вика вън номерата, които те накара да формират речитатив.

Друга игра бинго може да възобнови след това, или с една и съща или различни фигури, или същата или друга награда.

Наградата трябва незабавно да се дава след едно Бинго.

Съвети

Никога не викай Бинго, ако не са формирали модела все още, това прекъсване на играта и може да бъде малко досадно за другите играчи.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog