το περίφημο άτομα σε τυχερά παιχνίδια

Τα τυχερά παιχνίδια είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα που επικρατεί στη σημερινή κοινωνία. Μικρούς και μεγάλους, οι άνθρωποι παίρνουν γαντζώνονται σε ό, τι η σημερινή κοινωνία απαιτεί, όπως το παιχνίδι από τους τυχερούς.

Σε γενικές γραμμές, τα τυχερά παιχνίδια αναφέρεται σε κάθε μορφή των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει τη λήψη του κινδύνου στοιχημάτων τα χρήματα ή οποιοδήποτε είδος των υλικών αντικειμένων αξίας, τα οποία ορισμένες φορές να εξαρτάται από την τύχη ή την ικανότητα κάποιου να χειραγωγήσουν το παιχνίδι.

Από την ίδρυσή της, η κερδοφορία ότι τα τυχερά παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν σε ένα άτομο είναι ατελείωτος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τυχερά παιχνίδια είχε κυριαρχήσει συνεχώς στον κόσμο των πιθανοτήτων.

Ωστόσο, ακόμη και αν τα τυχερά παιχνίδια όπως το Μπλάκτζακ, πόκερ, κουλοχέρηδες και τόσο δημοφιλείς αυτές τις ημέρες, οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν καμία ιδέα για το πώς άρχισε και ο οποίος άρχισε.

Εδώ είναι μια λίστα των ανθρώπων που, σε ορισμένες ή τον άλλο τρόπο, συνέβαλαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

1. Η πρώτη κουλοχέρης, που είναι γνωστή ως η Liberty Bell, εφευρέθηκε από Charles Fey, το 1985. Fey ήταν ένας μηχανικός αυτοκινήτων στο Σαν Φρανσίσκο, όταν σκέφτηκε να εφεύρει το Liberty Bell.

Η πρώτη μορφή του κουλοχέρη έγινε από τρεις περιστρεφόμενες ρόδες που είχε τρεις χαρακτήρισε σχήματα: μπαστούνια, καρό, τις καρδιές και τα συν ένα "ραγισμένο" Liberty Bell που σε κάθε κύλινδρο.

Ήταν 1907 όταν σε μια στοά-όπως maker μηχανή που βασίζεται στο Σικάγο είχε σκεφτεί αναπαραγωγής μηχανών παρόμοια με εκείνη του Fey του. Ο κατασκευαστής πήρε το όνομά του Χένρι Στίβεν Μιλς. Το μηχάνημα αυτό ονομάζεται Operator Bell.

Ήταν από το σημείο αυτό ότι οι κουλοχέρηδες εξελίχθηκε μέχρι σημερινή του μορφή.

2. Στα παιχνίδια καρτών όπως η blackjack, κανείς δεν μπορεί ποτέ να πει πως το παιχνίδι ξεκίνησε και οι οποίοι άρχισαν να. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς δεν προσπάθησε να το ρεκόρ για το σκοπό της ιστορίας.

Ωστόσο, υπήρχαν άνθρωποι που αντιλήφθηκε τη βασική στρατηγική για το παιχνίδι blackjack.

Ήταν το 1958 όταν Cantey, McDermott, Maisel και Baldwin είχε καταστρώσει μια στρατηγική που προκάλεσε τέτοια αναταραχή τόσο με τους στατιστικολόγους και οι παίκτες οι ίδιοι.

Αυτές οι τέσσερις άνθρωποι έχουν δημιουργήσει τη βασική στρατηγική στο παιχνίδι του παιχνιδιού όλα τα χρησιμοποιούν αριθμομηχανές το χέρι τους. Μετά την οποία, δημιούργησαν ένα βιβλίο είναι γνωστή ως «Winning Blackjack," η οποία θεωρείται σήμερα ως μία από τις πιο πολύτιμες στρατηγικές στο παιχνίδι blackjack.

Με τη σειρά του, αυτό γέννησε σε ό, τι σύγχρονο παιχνίδι απαιτεί πλέον ως η "κάρτα καταμέτρηση τεχνικές."

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν κάνει το παιχνίδι κόσμος πραγματικά ένα φαινόμενο. Αν και, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους δέχεται ως μεγάλους εφευρέτες, λόγω των αρνητικών επιπτώσεων των τυχερών παιχνιδιών στην κοινωνία σήμερα. Παρ 'όλα αυτά, έχουν συμβάλει πολύ στο παιχνίδι.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog