kumar ünlü insanlar

Kumar toplumda bir eğlence aktivitesi yaygın bugün. Genç ve yaşlı benzer, insanlar ne Günümüz toplumunda şanslı kendisi oyun olarak çağrılarına bağladım alıyorsanız.

Genel olarak, kumar para veya değeri bazen şans ya da birinin beceri oyunu manipüle bağlıdır somut öğeler, her türlü bahis risk alarak içerir faaliyetlerinin herhangi bir şekilde ifade eder.

kuruluşundan bu yana, karlılık bu kumar bireyin sunabilir bitmek bilmiyor. Bu nedenle kumar sürekli şans dünyasına hakim oluyordu.

Ancak, bile blackjack, poker gibi kumar ve slot makineleri kadar popüler bugünlerde, insanlar hala kimin başlamış birisi düşünce nasıl başladı yok.

İşte, bazı şöyle veya böyle, kumar gelişmesine katkıda insanların bir listesi var.

1. Ilk slot makinesi, Liberty Bell olarak bilinen Charles Fey tarafından 1985 yılında icat edilmiştir. Fey San Francisco'da bir araba tamircisi o Liberty Bell icat düşündüm oldu.

slot makinesinin ilk form üç şekil şekil: maça, karo ve kalpleri artı bir "kırık" Liberty Bell her reel olarak çizdiği üç iplik tekerleklerin yapıldı.

O 1907 tarihinde, bir arcade tarzı makine üreticisi Chicago merkezli makineler Fey's benzer üreyen düşündüm vardı. Üretici Henry Stephen Mills atandı. Makine Operatörü Bell adı verildi.

İşte bu noktada o slot makineleri bugünkü formunu kadar gelişme göstermiştir.

2. kart oyunlarında blackjack gibi, kimse oyunun nasıl başladı ve kimin başladı söyleyebilirim. kimse tarihin amaç için kaydetmeye çalıştım olmasıdır.

Ancak, blackjack oynamak için temel strateji kavramsallaştırma insanlardı.

Cantey, McDermott, Maisel ve Baldwin hem istatistikçiler ve kumarbaz kendilerini böyle kargaşa neden bir strateji geliştirmiştir vardı yaparken 1958 yılında oldu.

Bu dört kişi oyun oynarken tüm el hesap kullanarak temel strateji oluşturduk. hangi sonra, şimdi en değerli stratejiler olarak blackjack oynarken sayılır bir kitap Kazanma Blackjack "olarak bilinen" oluşturdu.

Buna karşılık, bu ne modern kumar şimdi "kart sayma teknikleri gibi aramalar doğurdu."

Bu dünya gerçekten bir fenomen kumar yapmış insanlardır. Bile, toplumda kumar olumsuz etkilerini nedeniyle büyük mucitleri bugün bunları kabul etmiyoruz insanlar. Yine de, kumar bir çok katkıda bulunmuştur.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog