atunci când jocurile de noroc devine un viciu

La început, jocurile de noroc ar fi o alegere de cei care doresc pentru excitare sau provocare, dar ar fi o posibilitate foarte mare ca s-ar putea obţine prins, aştepta cu nerăbdare pentru mai multe şi devin dependenţi de el. Jocurile de noroc ca un viciu nu ar fi atât de departe.

Există diferite efecte cauzate de jocurile de noroc, gradul de aceste efecte asupra materiei durata de timp o angajeaza pe ea. Ei bine, există oameni care se angajeze pe el, fără nici un strop de efecte negative sau consecinţele, dar am putea ascunde realitatea care arată că majoritatea oamenilor care sunt în jocuri de noroc sunt bombardaţi de diverse probleme în domeniul securităţii economice, probleme de familie, comunitate crime, problemele psihologice şi mai mult.

• Economic de securitate

Cu nevoia de a câştiga premii şi să încercaţi norocul lor, jucătorii nu se opresc de pariuri şi se aventurează pe norocul lor. Aşa cum sa dovedit prin studii, în general, cei care sunt saraci sunt cei care sunt mândru de pariuri şi jocuri de noroc. Acest lucru duce la saraci oamenilor suportarea de datorii mai mult, deoarece acestea nu sunt într-adevăr de capacitatea de a juca pentru o lungă perioadă de timp.

• Familie probleme

Deoarece jocurile de noroc devine un viciu sau o dependenţă, ar fi un subiect de argumente pentru cupluri. Există studii în SUA, care arată în mod clar că există un număr de soţii fiind abuzate de sotii de jocuri de noroc patologice.

Comunităţile cu cazinourile sunt mai predispuse la infracţiuni care afectează sau ar implica familia.

• Comunitate Crimelor

Există o mulţime de crime şi activităţile frauduloase care sunt cauzate de jocurile de noroc. Înregistrările ar arăta că, în zonele în care jocurile de noroc este tarife accesibile, criminalităţii, de asemenea, baloane, comparativ cu cele în care jocurile de noroc nu este în jurul valorii.

• probleme psihologice

Mai multe studii arată că există un procent mare ca sinuciderea ar fi comise de jucatori patologice. Datorită dorinţei de noroc şi de triumf, o dată muscaturi eşec, depresie urmează cît mai repede.


Acestea sunt doar câteva dintre efectele negative ale jocurilor de noroc la oameni. Ai alege să fie o victimă?

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog