όταν τα τυχερά παιχνίδια γίνεται αντιπρόεδρος

Στην αρχή, τα τυχερά παιχνίδια θα ήταν μια επιλογή για εκείνους που ψάχνουν τον ενθουσιασμό ή την πρόκληση, αλλά θα έχουν πολύ υψηλή πιθανότητα ότι κάποιος θα είμαστε προσκολλημένοι, ποθούν για περισσότερα και να εθιστεί σε αυτό. Τυχερά παιχνίδια ως αντιπρόεδρος δεν θα ήταν τόσο μακριά.

Υπάρχουν διαφορετικές επιδράσεις που προκαλούνται από τα τυχερά παιχνίδια, ο βαθμός των εν λόγω θέμα συνέπειες για το μήκος του στιγμή συμμετέχει σε αυτό. Λοιπόν, υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό, χωρίς καμία εξόρμηση των αρνητικών επιπτώσεων ή οι συνέπειες, αλλά θα μπορούσαμε να κρύψει την πραγματικότητα που δείχνει ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που είναι σε τυχερά παιχνίδια είναι βομβαρδιζόμαστε από διάφορα προβλήματα στον τομέα της οικονομικής ασφάλειας, τα θέματα της οικογένειας, της κοινότητας εγκλήματα, ψυχολογικά προβλήματα και πολλά άλλα.

• Η οικονομική ασφάλεια

Με την ώθηση να κερδίσουν βραβεία και να δοκιμάσουν την τύχη τους, οι παίκτες δεν σταματούν στοιχημάτων και εγχειρήματα στην τύχη τους. Όπως αποδεικνύεται από μελέτες, σε γενικές γραμμές, εκείνοι που είναι φτωχοί είναι αυτοί που είναι λάτρης των στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών. Αυτό οδηγεί στην φτωχών γένεση περισσότερα χρέη, δεδομένου ότι δεν είναι πραγματικά από την ικανότητα να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

• οικογενειακά ζητήματα

Από τα τυχερά παιχνίδια μετατρέπεται σε ελάττωμα ή έναν εθισμό, θα ήταν ένα θέμα των επιχειρημάτων για ζευγάρια. Υπάρχουν μελέτες στις ΗΠΑ που δείχνει σαφώς ότι υπάρχουν αριθμοί γυναίκες που κακοποιούνται από τους συζύγους παθολογική τα τυχερά παιχνίδια.

Κοινοτήτων με καζίνο είναι πιο επιρρεπή σε εγκλήματα που επηρεάζουν ή αφορούν την οικογένεια.

• Εγκλήματα Κοινότητα

Υπάρχουν πολλά εγκλήματα και παράνομες δραστηριότητες οι οποίες προκαλούνται από τα τυχερά παιχνίδια. Εγγραφές θα δείξει ότι σε περιοχές όπου τα τυχερά παιχνίδια είναι προσβάσιμα, τα ποσοστά εγκληματικότητας και μπαλόνια σε σύγκριση με εκείνες όπου τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι γύρω.

• Ψυχολογικά θέματα

Περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ότι η αυτοκτονία θα διαπράττονται από παθολογική παίκτες. Λόγω της λαχτάρα για την τύχη και το θρίαμβο, όταν τα δαγκώματα ανεπάρκεια, η κατάθλιψη ακολουθεί το συντομότερο.


Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αρνητικές επιπτώσεις των τυχερών παιχνιδιών για τους ανθρώπους. Έχετε επιλέξει να είναι θύμα;

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog