jocurile de noroc: pe a fi legal sau ilegal

În cazul în care problemele privind jocurile de noroc sunt ridicate, problema privind legalizarea acesteia nu va fi redus la tăcere. Există o mulţime de dezbateri despre aceasta greutate, care este într-adevăr de greutate: avantajele sau dezavantajele de a avea jocuri de noroc legale în ţările în curs.

Ei bine, există puncte pentru a conta pe aceste puncte şi vină din ambele părţi.

Există susţine că, atunci când legalizat jocurile de noroc, ilegale, care atrage pe oameni să fie dependenţi şi au vieţi mizerabile ar fi ignorate. Pentru cei care cred în acest gând, ei cred că legalizarea de jocuri de noroc şi orice forme de acest lucru ar conduce la un sistem mult mai reglementat într-o ţară. Un alt lucru pe care doresc să ridice este că, dacă jocurile de noroc juridică este stabilită, nu ar fi locaţii aflate în proprietatea guvernului jocurile de noroc; acest lucru ar trage de oameni pentru a sprijini jocuri juridice decât cele care nu sunt autorizate de către guvern. Unghiul de impozite suporte de la jocurile de noroc ar fi cu siguranta un ajutor cum crede de către susţinătorii săi.

Pe de altă parte, chiar dacă modul în care aceste afirmaţii să încerce să devină argumente puternice, nu sunt distrugătoare de aceste.

În alte ţări care nu cred cu privire la beneficiile de legalizare a jocurilor de noroc, ei stau cu argumente că, dacă guvernul se deschide uşa pentru legalizarea de jocuri de noroc, ar fi la fel ca predarea cetăţenilor să fie cu adevărat în jocuri de noroc, indiferent cât de legală sau reglementată se este, nu ar pierde faptul că este încă de jocuri de noroc, un mijloc de a cere oamenilor să se aventureze pe ceea ce au şi încerca norocul lor de pariuri bani sau alte bunuri. Aceasta este, de asemenea, un mijloc de a atrage persoane de a juca în mod normal, atunci când ele nu.

Există o mulţime de lacune evidenţiate de către acei oameni care sunt împotriva existenţei a jocurilor de noroc legale aşa-numita. Cea mai mare lacună este că legalizarea de jocuri de noroc este ca legalizarea lăcomie. Un guvern care ar permite acest lucru să se întâmple ar fi unul foarte iresponsabil. În loc să încurajeze cetăţenii ei să fie productiv în aşa fel încât să realizeze ceea ce demnitatea de lucru este.

Există porţiuni din lume, care cuprinde jocuri de noroc legale, sunt cele care nu cred în beneficiile pe care le-ar putea da. Alegerea de a fi în jocuri de noroc se află în tine ca un cetăţean, ca individ.

Se cântăresc lucrurile cu înţelepciune.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog