genç kumar ile bağladım alır

Bir eğlence, bu o gençlerin ilk nedeni gibi görünüyor. Bu ortak akran baskısı getirdiği ve merak diğer faktörüdür. Orada yanlış bir şey eğlenmek ya da heyecanlandırdı olmak için kumar veya ilgili oyunlar kullanarak ancak bu almak için iyi bir adım olmaz.

Biz büyük ya da küçük bir bağımlılığı nasıl olursa olsun, her zaman basit bir adım ve kumar-çalıştığı başlamak istiyorum kendimizi hatırlatmak gerekir. Gençler için, özellikle öğrenciler için, bu bir oyalama. Kesinlikle en kısa sürede bir gençlik içinde yürütmektedir ve uzun vadede bağımlısı alır gibi bir sorun olacaktır.

Aileler için bu bunları olmasını istediğiniz en bireyler için çocuk getirmek için çalışırken büyük bir engel olacaktır.

Olduğu gibi genç, onlar kesinlikle kumar tuzaklar onlara yol açacak etkenlere maruz kalmaktadır. Oğlunuz veya kızınız için daha kötü sonuçlara yol açabilecek çok olumsuz etkileri var olacaktır. Bir veli olarak, orada olmak ve sadece çocuğunuza tavsiye basit sözcükleri vermek ama kumar içine olmanın avantajları ve dezavantajları ne yaptığı ya da gözlerini açmak için olmayacak bir noktaya yapmak zorunda.

Bu konular dışında bırakarak çocuğunuzun düşük notlar yol ve kötü olabilir. Tabii ki, bu sadece bireysel olarak değil, devlet bir üyesi olarak çocuk olması durumunda daha da kötüye olmaz başka sorunlara yol açabilir iyi değildir.

Sahip olduğunuz başka bir rol çocuğunuzun içine sonra olanakları ne sizin çok kendini yetiştirmektir. Sen ne için ve nerede gerçekten gerektiğinde yardım isteyin bilmesi gerekir.

Kumar bağımlılığı için gençlerin hayatına çok kötü bir etkisi olacaktır. Bir ebeveyn olarak sizin için zor olabilir, ama öncesinde genç ve uzun ömürlü düzeltmek için çocuğunuza rehber için samimiyetle, kesinlikle uzak imkansız çözümler bulmak olacaktır.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog