τυχερά παιχνίδια: για να είναι νόμιμη ή παράνομη

Όταν είναι τα θέματα για τα τυχερά παιχνίδια που έθεσε το θέμα σχετικά με τη νομιμοποίηση του δεν πρόκειται ποτέ να σιωπήσει. Υπάρχουν φορτία των συζητήσεων για το ζύγισμα το οποίο είναι πραγματικά βάρος: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν τα τυχερά παιχνίδια νομικών στις χώρες.

Λοιπόν, υπάρχουν σημεία που να υπολογίζουν και τα σημεία αυτά προέρχονται από τις δύο πλευρές.

Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι, όταν νομιμοποιήθηκε, ο παράνομος τζόγος που δελεάζει τους ανθρώπους να είναι εξαρτημένοι και έχουν άθλια ζωή θα ήταν να αγνοηθεί. Για εκείνους που πιστεύουν σε αυτή τη σκέψη, νομίζουν ότι η νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών και ό, τι μορφές θα οδηγούσε σε ένα πιο ελεγχόμενο σύστημα σε μια χώρα. Ένα άλλο πράγμα που θέλουν να θέσω είναι ότι εάν νομική τζόγος είναι εγκατεστημένος, θα υπάρχει κρατικός χώρους τυχερών παιχνιδιών? Αυτό θα τραβήξει τους ανθρώπους για να υποστηρίξει νομικά παιχνίδια από αυτά που δεν επιτρέπονται από την κυβέρνηση. Η γωνία της επιβληθούν οι φόροι από τα τυχερά παιχνίδια θα είναι σίγουρα μια βοήθεια, όπως πιστεύεται από τους υπερασπιστές του.

Από την άλλη πλευρά, αν και πώς αυτά τα ισχυρισμοί προσπαθούν να γίνουν ισχυρά επιχειρήματα, υπάρχουν καταστροφείς αυτών.

Σε άλλες χώρες που δεν πιστεύουν στα οφέλη της νομιμοποίησης τυχερών παιχνιδιών, στέκονται με τα επιχειρήματα ότι, αν η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για νομιμοποίηση τυχερά παιχνίδια, θα ήταν απλώς να αρέσει να διδάσκω τους πολίτες να είναι πραγματικά σε τυχερά παιχνίδια, δεν έχει σημασία πόσο νομικό ή ρυθμίζονται το είναι, δεν θα έχανε το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι τα τυχερά παιχνίδια, ένα μέσο ζητώντας από τους ανθρώπους στην επιχείρηση σε ό, τι έχουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους ποντάροντας τα χρήματά τους ή άλλων περιουσιακών στοιχείων. Αυτό είναι επίσης ένα μέσο δελεάσουν τους ανθρώπους για να παίξει, όταν κανονικά δεν το κάνουν.

Υπάρχουν φορτία των κενών που επισημαίνονται και εκείνους τους ανθρώπους που είναι ενάντια στην ύπαρξη των λεγόμενων νομικό τυχερών παιχνιδιών. Το μεγαλύτερο κενό είναι ότι η νομιμοποίηση τα τυχερά παιχνίδια είναι σαν να νομιμοποιεί την απληστία. Μια κυβέρνηση που θα επιτρέψει να συμβεί αυτό θα ήταν πολύ ανεύθυνο ένα. Αντί να ενθαρρύνει τους πολίτες της να είναι παραγωγικοί με τέτοιο τρόπο που θα συνειδητοποιήσουν ποια είναι η αξιοπρέπεια της εργασίας.

Υπάρχουν τμήματα του κόσμου που αγκαλιάζει νομική τυχερά παιχνίδια, υπάρχουν και εκείνοι που δεν πιστεύουν στα οφέλη που θα μπορούσε να δώσει. Η επιλογή του να είναι σε τυχερά παιχνίδια βρίσκεται σε σας ως πολίτης, ως άτομο.

Ζυγίστε τα πράγματα με σύνεση.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog