παραδέχονται ότι είστε εξαρτημένος παιχνίδι και κάνουν τη ζωή σας ευτυχισμένο και πάλι

Αν νομίζετε ότι σας στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια συμπεριφορά κάνουν τον όλεθρο στη ζωή σας, τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Αλλά αν νομίζετε ότι η συμπεριφορά σας στα τυχερά παιχνίδια δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να ληφθεί μέριμνα, τότε σταματούν εδώ. Δεν χρειάζεται να διαβάσει περαιτέρω. Αλλά αναρωτηθείτε αυτό. Είναι η συμπεριφορά του παιχνιδιού μου κάνει καμία αρνητική επίπτωση στο βιοτικό μου; Σκεφτείτε βαθιά και να είναι σοφό να πάρετε μια ειλικρινή απάντηση.

Εάν είστε ακόμα μαζί μου από ό, τι υποθέτω ότι έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συμπεριφορά σας στα τυχερά παιχνίδια. Αλλά μην ανησυχείτε. Έχετε ήδη λυθεί εβδομήντα πέντε τοις εκατό των προβλημάτων σας. Μην εκπλαγείτε. Έχετε έρθει κατευθείαν με το πιο δύσκολο εμπόδιο. Και αυτό είναι δύσκολο εμπόδιο παραδέχθηκε ότι έχετε πρόβλημα.

Ξέρω μια σοβαρή αλκοολική. Μια μέρα τον ρώτησα, hey Dick! Είστε για τα αλκοολούχα ποτά; Έχετε γίνει αλκοολικός; Η απάντηση ήταν, αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω για να λάβουν αλκοόλ κάποια στιγμή (στην πραγματικότητα, όλη την ώρα). Αλλά δεν είμαι εθισμένος! Το κάνω αυτό για την ευχαρίστηση ... Το κάνω αυτό μόνο για να ... Και εκεί πηγαίνει. Όλοι οι λόγοι για τους οποίους έπρεπε να πίνουν, εκτός από τη διαπίστωση ότι έχει τόσο συνηθίσει με το αλκοόλ ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό.

Είναι ίδια με εθισμού στα τυχερά παιχνίδια. Στην πραγματικότητα, είναι ίδιο με οποιοδήποτε εθισμό και όλες τις εξαρτήσεις. Σε κάθε περίπτωση το θύμα προσπαθεί πάντα να αρνηθεί ότι έχει πρόβλημα. Και ποτέ ότι η άρνηση αφήνει τον να αναζητήσει για μια θεραπεία ή λύση στο πρόβλημα.

Αλλά αν θα μπορούσε να προσδιορίσει ότι έχετε πρόβλημα με τη συμπεριφορά σας στα τυχερά παιχνίδια, ώστε να πιέζει τη ζωή σας στην αταξία? Τότε θα ήταν το πρώτο βήμα για την εξεύρεση λύσης των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί. Θα ήταν πιο εύκολο να λάβει μέτρα που θα ήταν απαραίτητο να ασχοληθεί με τη συμπεριφορά σας στα τυχερά παιχνίδια.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog