Kumarın sosyal etkileri

Luck, bu sadece bir kelime değil, çoğu insan için bir inanç değildir. Bu insanlar, hayatın farklı kesiminden ve malzeme mücadele, para glitter tarafından sokulmuş olmaz bu dünyada? Aslında, insanlar artık kendilerine hizmet olduğunu ne olursa olsun şans kapmak için hazır. Bu kumar oynamak için onları iter.

Kumar, tüm dünyada popüler. Çeşitli yolları ve araçları geliyor. En popüler biçimlerinin bir söz için, bu piyango. Bazı insanlar için, bu bir çözümdür ama bu toplumun özellikle yoksul ve dezavantajlı olanlar için büyük bir darbe olduğu gizli bir gerçektir.

Son çalışmalara göre, şans ve kumar yeltenenlerin çoğunluğu yoksulluk sınırının insanlardır. Tabii ki, sebebi çok açıktır. Yaşam tarzlarını iyileştirmek anlamına gelir onları mahrum mevcut sosyal sorunların, onlar, onlar için kolay ne çare.

Bu eylem, daha kötü sonuçlara yol açar. Yoksul, şanslarını denemek için daha fazla borç ve daha onlar özlemek bağlı, bu borçlar giderek hayatlarını öldürecekti.

Başka bir şey kumar bir başkan olur. Nasıl olur? Bu fakir ve daha az eğitimli insanlar ödüller bile sadece salt bir miktar kazanmak istatistikleri, Amerika Birleşik Devletleri tarafından gösterildiği gibi, daha fazla ve sonunda daha fazla kumar oynamak için can atıyorum.

Bu durumda, aileleri bu kumarbazlar rolü gibi tüm diğer sosyal konularda kesinlikle morarmış olurdu. Ailedeki olduğunda, tüm toplumu izlemektedir.

Burada bir aile kumar tarafından parçalanmış bir bağımlılık olarak nasıl ifade edilmektedir "Your Money More Than You Risk Gamble" gibi Boydon Cole ve Sidney Margolius çok sayıda kitap ve yazıları bulunmaktadır. Bir bağımlılık haline kez Kumar iyilik için size yol asla. Bu kötü olarak, aileniz kırılma, bir suç işlediği veya iflas biten gibi olabilir.

Kumar bir kişi olarak, sosyal değer azalır olarak, bir vatandaş olarak, tüm toplum büyük ölçüde etkilenir.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog