Οι κοινωνικές επιπτώσεις των τυχερών παιχνιδιών

Τύχη, αυτό δεν είναι απλώς μια λέξη, αλλά η πίστη για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και σε αυτόν τον κόσμο του αγώνα υλικό, που δεν θα δελεαστεί από τη λάμψη του χρήματος; Πράγματι, οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αρπάξουν ό, τι ευκαιρία που σερβίρεται σε αυτούς. Αυτό τους ωθεί να παίξει.

Τα τυχερά παιχνίδια είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Έρχεται με διάφορους τρόπους και μέσα. Για να αναφέρω μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές, είναι λαχείο. Για μερικούς ανθρώπους, αυτή είναι η θεραπεία, αλλά το κρυφό γεγονός είναι ότι είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την κοινωνία, ιδίως σε εκείνους που είναι φτωχοί και σε μειονεκτική θέση.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η πλειοψηφία αυτών που δοκιμάσουν την τύχη και το τυχερό παιχνίδι τους ανθρώπους από το όριο της φτώχειας. Φυσικά, ο λόγος είναι πολύ προφανές. Με την τρέχουσα κοινωνικά προβλήματα που τους στερεί από το να έχουν τα μέσα για να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους, καταφεύγουν σε αυτό που είναι το πιο εύκολο γι 'αυτούς.

Η ενέργεια αυτή οδηγεί σε χειρότερα αποτελέσματα. Η κακή κι αν είναι, είναι βέβαιο ότι θα έχει περισσότερα χρέη και όσο περισσότερο λαχταρούν να δοκιμάσουν την τύχη τους, τόσο περισσότερο αυτά τα χρέη θα σκοτώσουν τη ζωή τους σταδιακά.

Ένα άλλο πράγμα είναι ότι το παιχνίδι γίνεται αντιπρόεδρος. Πώς γίνεται αυτό; Όπως φαίνεται από τις στατιστικές στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν αυτές οι φτωχές και λιγότερο μορφωμένοι άνθρωποι κερδίζουν ακόμα και ακριβώς μια απλή ύψος των χρηματικών βραβείων, που θα ποθούν για περισσότερα και τελικά να παίξει περισσότερο.

Όταν συμβαίνει αυτό, όλα τα άλλα κοινωνικά ζητήματα όπως ο ρόλος αυτών των παικτών στις οικογένειές τους θα είναι σίγουρα μελανιασμένο. Όταν η οικογένεια επηρεάζεται, ολόκληρη η κοινωνία ακολουθεί.

Υπάρχουν πολλά βιβλία και συγγράμματα, όπως αυτό της Boydon Cole και Sidney Margolius, "όταν παίζετε - θέτετε σε κίνδυνο περισσότερα από τα χρήματά σας» αναφέρεται εδώ το πώς μια οικογένεια που σπαράσσεται από τα τυχερά παιχνίδια ως εθισμό. Τυχερά παιχνίδια όταν γίνεται ένας εθισμός ποτέ δεν θα σας οδηγήσει στην καλοσύνη. Θα μπορούσε να είναι η χειρότερη, όπως το σπάσιμο της οικογένειάς σας, διαπράττει ένα έγκλημα ή να καταλήξει σε πτώχευση.

Δεδομένου ότι τα τυχερά παιχνίδια μειώνει την κοινωνική αξία σας ως άτομο, ως πολίτης, ολόκληρη η κοινωνία είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται.

Nessun commento:

Posta un commento

Reverse Roulette System

Archivio blog